آنچه در این مقاله می‌خوانید
    كاربرد آجرهاي تراكوتا در نماي ساختمان

    كاربرد آجرهاي تراكوتا در نماي ساختمان


    آجرهای نما تراکوتا، آجرهایی هستند که به مرور زمان ضمن بهینه‌سازی‌های متفاوت روی آن‌ها، تکنیک‌های جدید در ساخت، به آجرنما خشک اضافه شده است. این آجرها را در دماهای بالا و با استفاده از خاک رس و خشت با کیفیت می‌سازند که مقاومت آن را افزایش دهند.


    در واقع مواد اصلی و تشکیل‌دهنده این آجرها خاک رس طبیعی است که سنگدانه‌های کوارتز و فلدسپات به آن اضافه می‌شود. آجرهای تراکوتا به دلیل رنگ منحصر به فرد قرمز مایل به زرد و قهوه‌ای و میزان جذب آب پایین از 8 تا 10 درصد، مخاطبان بسیاری را در ساختمان‌سازی به خود علاقه‌مند کرده است و امروزه کاربرد این آجرنما خشک بیش از پیش در این حیطه مشهود است.


    برای آشنایی بیشتر با کاربرد این آجرهای نسوز، در این مقاله اطلاعات مفیدی و جامعی را در اختیار شما قرار می‌دهیم. بنابراین تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

     

     

     

     

    تاریخچه تولید آجر تراکوتا در جهان

     

    استفاده از آجر در ساختمان‌سازی، قدمتی هزار ساله دارد. یکی از قدیمی‌ترین متریال‌های ساختمان‌سازی در گذشته آجر بود. قدمت این متریال به هفت هزار سال پیش برمی‌گردد. برای اولین بار، آجر در جنوب ترکیه و در اطراف شهر جریکو کشف شد.

     

     

     

    به مرور زمان در بسیاری از نواحی دیگر جهان مانند مصر، افراد از مخلوط خشت و نی در ساخت آجر استفاده کردند که در ویرانه‌های برخی از بناها، هنوز هم وجود دارد. همچنین در نقاشی‌هایی که روی بناهای تاریخی موجود است، بردگان مصری را در حال ساخت آجر و خشک کردن آن‌ها نشان می‌دهد.

     

     

     

    به مرور زمان و پیشرفت تکنولوژی و علم، دیگر نیازی به خشک کردن آجر به واسطه نور خورشید نبود و کوره‌های متعددی در نقاط متفاوت جهان به خصوص روم ایجاد شد که آجر را با خشت سفید و قرمز می‌ساختند و در کوره‌ها خشک می‌کردند. در واقع گسترش تولید آجر در سراسر جهان به عنوان متریال اصلی ساختمان‌سازی، توسط رومی‌ها انجام شد.

     

     

     

    امروزه انواع متفاوتی از دستگاه‌های صنعتی ساخته شده است که آجرهایی با کیفیت بالا را تولید می‌کند که در نماسازی از آن‌ها استفاده می‌شود. آجرهای تراکوتا نوع جدیدی از آجرهای نما خشک هستند که در معماری مدرن جایگاه ویژه‌ای را از آن خود کرده‌اند.

     

     

     

    این آجرها نیز مانند سایر آجرها از خاک رس و خشت تشکیل شده‌اند و به دلیل رنگ طبیعی که دارند، به صورت قرمز یا زرد مایل به قرمز دیده می‌شوند. استفاده از این آجرها در نمای ساختمان به طور حرفه‌ای از دوره رنسانس آغاز شد؛ اما این متریال قبل از این دوران به عنوان سازه ساختمان یا ساخت مجسمه‌های تزئینی کاربرد داشت.

     

     

     

    امروزه در همه جای جهان، این آجرها به نمای ساختمان جلوه‌ای بی‌نظیر را بخشیده‌اند و در کنار مزایای بسیاری که دارا هستند، یکی از بهترین و زیباترین متریال‌ها در نماسازی مطرح می‌شوند.

     

     

    دیدگاه‌ها
    نام
    ایمیل
    نظر